Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata garut jawa barat

Kampung Sampireun áll, gyönyörű tó nevű népszerű turistalátványosság harangjáték Sampireun village, természetes egzotikus nan. Kampung Sampireun vízesés található Kampung Ciparay, village Sukakarya, Garut, Nyugat-Jáva-Indonesaia. Kampung Sampireun olyan híres, mint egy romantikus turisztikai látványosságok a természetes rusztikus hangulatot egy csendes falu-stílus egyszerű Pasundan (Nyugat-Jáva) egy egzotikus hely, hogy élvezze a gyönyörű tó, a kristálytiszta víz, mint Sampireun hogy élvezte a csónak (ketingting) tetejétől ötvözi a természetes árnyalatú zöld, ez a hely gyönyörű kilátással.
Kampung Sampireun varázsa, Abyss lesz észrevehetően alkony, csendes természeti környezetben, egy tipikus ghetto-stílusú hangulatot világítás homályos, élvezze a szépség, jól, a hang a víz, a jól gemercik Sampireun kerlipan lámpafény és berpadukan tó felett a hangot a természeti környezetet biztosít egy romantikus hangulatú és egzotikus.

Telaga (talaga) Sampireun buja növényzet és a nyugodt légkört, romantikus, egzotikus élvezni bekerített, különösen mikor reggel érkezett kora reggeli napfény dugta körében árnyékos fák szélén Kampung Sampireun Telaga, Abyss.
Kampung Sampireun Cottage sok szabad széle körül a tó, parasztház stílusú Sampireun épület, klasszikus és egyedi, készült bambusz, fa, és mint más lámpák lámpák és a fáklyák teplok éjszakai világítással nádfedeles.
Kampung Sampireun biztosíték lehet egy választás közöttük, Kampung Sampireun Resort and Spa.
Élvezhető: Kampung Sampireun túrák közé tartozik,
Csónakázás-élvezze a szépségét, a tó Kampung Sampireun,
-Halászat tó Sampireun,
-Kerékpáros mentén az utcán ezen a környéken: Kampung Sampireun,
-Bevásárló túra, található a tó fölött lebegő piac (úszó)
Kampung Sampireun.
-Rafting Sport, hogy nem túl távol van a medence, a Sampireun.
-Cross Country élvezi sok Sampireun Talaga hills kicsit nem messze Kampung Sampireun gyönyörű természeti környezetben.

Kulináris élvezetekben lehet Kampung Sampireun látnivalók. Kampung Sampireun étterem, egy nagy a választék, és különböző menüket kínál, mint a roston sült hal és a tipikus fogásokat a Szunda és nagyon könnyű, egy üzenet az éttermekben enni ad otthont ezen a környéken: Kampung Sampireun ez.
Kampung Sampireun, könnyen megközelíthető helyen, csak kb egy fél órás autóútra található a város központjában a Nyugat-Jáva, majd jött a Kampung Sampireun Garut Ez gyönyörű.
Kampung Sampireun is elérhető tömegközlekedéssel, elérhető azáltal, hogy az irányt (vtsz.) Samarang, le a t elágazás Pamulihan vidéki közlekedési irány Sukakarya village lesz a kapu, kapu Kampung Sampireun, ha jön létre, városi közlekedés hajóbérleti csoportokkal lehet egyes területein a várost Garut folytatódott a város Garut terminál (mennydörgés-terminál) város közlekedési útvonal egyenesen a kapu Kampung Sampireun Sukakarya faluban volt betessékelt.

Kampung Sampireun túrák, Abyss egy egzotikus turisztikai hely a romantikus hangulatú tökéletes egy menekülés, hogy vágyom a béke...

A legkülönbözőbb forrásokból.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar